Bugun...



Amedspor’da İzin Sona Erdi.

Belediye Derincespor maçı sonrası Futbolculara verilen 2 günlük İzin sona erdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2024 17:48

Amedspor’da  İzin  Sona  Erdi.

 

Taşkın  Civelek

 

TFF 2. Lig'in 28. haftasında  02 -03 Cumartesi günü sahasında    KaramanFKspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına  Yeşil- Kırmızılı , Ekip    Bugün  , teknik direktör  Mesut  Bakkal  yönetiminde  Çalışmalarına  başlayacak.

Amespor'da teknik direktör  Mesut Bakkal , Belediye  Derincespor maçı sonrası bu hafta Bay geçirdiğimiz için 1 haftalık kamp için Antalya’ya gidecektik.  ama Hava Koşulları nedeniyle Antalya  Kampını  İptal  ettik. Çalışmalarımızı Diyarbakır’da kendi Tesislerimizde KaramanFKspor maçın hazırlıklarına  devam edeceğiz. Dedi.

Tecrübeli hoca  Mesut Bakkal , "Her maçı  kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bunun son örneği deplasmanda  karşılaştığımız  Belediye Derincespor karşısında  alınan 3 puan bizi 9 hafta sonra lider lik koltuğuna Oturduk. Bunu sürdürmek için 1 hafta sonra  sahamızda oynayacağımız Karaman FKspor maçına iyi hazırlanacağız. Taraftarlarımızın önünde  Kendi sahamızda iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız. Bugün taktik antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Performansımızı yukarı çekmemiz lazım. Hafta boyunca bunun çalışmasını yapacağız. Liderliğe yakışır bir oyun oynayacağız. Bunuda  çalışarak konsantrasyonumuzu yükselteceğiz ." diye konuştu.

 




Bu haber 618 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI