Bugun...



Yeni üniversitelilere destek ödemeleri yapıldı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, merkez ve ilçelerde bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı gençlere verecekleri 750 liralık katkının bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2021 17:54

Yeni üniversitelilere destek ödemeleri yapıldı

Karaloğlu, Diyarbakır’da ikamet eden ve bu yıl üniversiteye ilk defa kaydını yaptıran gençlere verilecek 750 liralık eğitim desteği müracaatlarının 10 Ekim’de sona erdiği hatırlatarak, başvurularda incelemelerin tamamlandığını belirtti.

Müracaat edenlerden 10 bin 185 öğrencinin destek almaya hak kazandığını ifade eden Karaloğlu, “Hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsun. İnşallah bugün arkadaşlarımızın bize bildirmiş oldukları iban numarasına 750 liralık desteği yatırmış olacağız.” diye konuştu.

ÜNİVERSİTELERİN EK YERLEŞTİRMELERİYLE İLK DEFA ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLERE MÜJDE

Karaloğlu, müracaatlar devam ederken kendilerine yöneltilen “Sayın valim ek yerleştirmelerde kayıt yaptıracak arkadaşlar ne olacak?” sorusunu ise şöyle cevapladı: “Ek yerleştirmeler tamamlandıktan sonra yine sistemi açacağız. O arkadaşların da müracaatlarını alarak onlara da aynı şekilde 750 liralık bu eğitim desteğimizi vermiş olacağız. Yapmış olduğumuz bu desteğin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Bütün arkadaşlarımıza 2021-2022 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”




Bu haber 386 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI