Bugun...



Amed Spor, Şampiyon Defans Oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu'nu Kadrosuna Kattı

Çorum F.K ile Elde Edilen Şampiyonluğun Anahtarı: Berkay Can Değirmencioğlu Diyarbakır Amed Spor'da

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2024 09:10:54 Tarih: 12-01-2024 09:08

Amed Spor, Şampiyon Defans Oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu'nu Kadrosuna Kattı

 

 

Yasin GÜLER - Amed Spor, 2022-2023 sezonunda Çorum F.K ile elde ettiği şampiyonluk başarısının ardından, tecrübeli defans oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu ile anlaşmaya vardı. Bu önemli transfer, Futbol Şube Genel Kaptanı Ahmet Ülmez ve Genel Sekreter Faysal Tosun'un katılımıyla gerçekleşen etkileyici bir imza töreniyle resmiyet kazandı.

Çorum F.K formasıyla gösterdiği üstün performans ve liderlik vasıflarıyla dikkat çeken Berkay Can Değirmencioğlu, Amed Spor'un savunma hattına katılarak yeni bir dönemin müjdesini verdi. Futbol dünyasında adından sıkça söz ettiren oyuncu, Amed Spor'un hedefleri doğrultusunda kilit bir rol oynayacak.

Kulüp yetkilileri, transferin başarıyla tamamlanmasının ardından yaptıkları açıklamada, Değirmencioğlu'nun takıma katkı sağlayacak yetenekleri ve deneyimiyle Amed Spor'a büyük değer katacağını belirtti. Berkay Can Değirmencioğlu ise yeni takımında büyük bir heyecanla görev yapacak olmanın mutluluğunu dile getirerek, taraftarlara güzel günler vaat etti.

Amed Spor, bu transferle birlikte güçlü kadrosunu daha da sağlamlaştırarak önümüzdeki müsabakalarda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Futbolseverler, Berkay Can Değirmencioğlu'nun Amed Spor macerasını heyecanla bekliyor.




Bu haber 743 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI