Bugun...



Amedspor’da Yeni Kongre Tarihi 25 Haziran Olarak Belirlendi

Amedspor Kulübü bir kez daha kongreye gidiyor Yeşil- kırmızılılardan yapılan açıklamada, Olağanüstü Genel Kurul’un 25 Haziran’da yapılacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 08-06-2023 12:50

Amedspor’da Yeni Kongre Tarihi 25 Haziran Olarak Belirlendi

Olağanüstü Genel Kurul kararı alan ancak başkan adayı çıkmamasından dolayı tarihi ertelemek zorunda kalan Bursaspor Kulübü, durumla ilgili açıklama yaptı. Yeni kongre tarihini belirleyen Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüzün başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması sebebiyle ertelenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun 2. toplantısının 25 Haziran 2023 Pazar günü saat 16.30'da Amedspor  Şehmuz Özer Tesislerinde yapılmasına karar verilmiştir. Üyelerimize saygıyla duyurulur.”

Amedspor Yönetimi yaptıkları açıklamada, Görev süremiz boyunca Yönetim Kurulu olarak Amespor'un bundan sonraki varlık mücadelesi için de aynı özveri ve gayreti göstereceğimizi bir kez daha beyan ediyoruz. Amedspor'umuzu yönetmeye talip olacak oluşumlara; tüm bilgi ve desteği önkoşulsuz bir biçimde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.  Amedspor'umuzu özlediğimiz günlere tekrar kavuşturmak adına şehrin tek vücut olarak kulübümüzün önündeki tüm engelleri kaldıracağına inanmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha aldığımız genel kurul kararının camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kulübün yaşayacağına yürekten inanıyoruz.”ifadelerinde bulundular.




Bu haber 1008 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI