Bugun...



DİYARBAKIR YURDUMSPOR BASKETBOLDA TARİH YAZIYOR

Son 4 yılda Ana Lig’de Türkiye yarı finallerine ve finallerine kalma başarısını gösteren Diyarbakır Yurdumspor basketbolda şampiyonluklara koşmaya devam ediyor. Yurdumspor erkek basketbol takımı 16 yaş kategorisinde ve kız takımı da 14 yaş kategorisinde il şampiyonluğuna ulaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2024 13:16:44 Tarih: 11-01-2024 13:07

DİYARBAKIR YURDUMSPOR BASKETBOLDA TARİH YAZIYOR

Yurdumspor basketbol takımı baş antrenörü Utku Çetin, amaçlarının geleceğin başarılı basketbolcularını yetiştirmek olduğunu ifade ederek,”Son 3 yılda hem erkeklerde hem kızlarda büyük başarılara imza attık. Bu yıl da kaldığımız yerden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son 4 Yılda Büyük Başarılar Elde Etti

Diyarbakır Yurdumspor, basketbolda başarıdan başarıya koşmaya ve geleceğin başarılı sporcularını vitrine çıkarmaya devam ediyor. Son 4 yılda erkeklerde ve kızlarda Analig oynayarak 3 yarı final ve 1 final oynama başarısını gösteren Yurdumspor,bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Yurdumspor 16 Yaş Altı erkek takımı, finalde Kayapınar Belediyespor’u farklı mağlup ederek Diyarbakır şampiyonu oldu. Kız takımı da 14 Yaş kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Kız takımı Şanlıurfa’da,erkek takımı Mardin’de grup maçlarına katılarak bölgede Diyarbakır’ı temsil edecek.

“Diyarbakır’daki Potansiyeli Harekete Geçirdik”

Yurdumspor Basketbol Takımları Baş Antrenörü Utku Çetin,Kulüp Başkanı Aydın Çetin ve Başkan Yardımcısı Baki Karabulut’un desteğiyle basketbolda büyük işler başardıklarını söyledi. Amaçlarının Diyarbakır’daki basketbol potansiyelini iyi değerlendirerek geleceğin sporcularına kariyer basamaklarının yolunu açmak olduğunu belirten Utku Çetin,”Antrenörlerimiz Dilek Çetin ve Zeynep Ece ile beraber disiplinli ve organizeli çalışmalar yaparak Diyarbakır adına önemli işlere imza atıyoruz. Son 4 yılda Ana Lig’de mükemmel başarılar gösterdik. Bu yıl da il şampiyonu olduk. Hedefimiz yine büyük başarılara ulaşmak. Diyarbakır’da büyük bir potansiyel var ve biz bunun farkındayız.” dedi.




Bu haber 559 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI