Bugun...



Eker’den, ‘2022 Yılı Zerzevan Yılı İlan edilsin’ önerisi

Eski dönem bakanlardan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, Diyarbakır’ın Eğitim ile kültür ve projelerini konuştu. Eker, ziyaretlerde 2022 yılının Zerzevan Yılı ilan edilmesi talebinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2021 00:12

Eker’den, ‘2022 Yılı Zerzevan Yılı İlan edilsin’ önerisi

Geride bıraktığımız Hafta sonu Diyarbakır’da bir dizi temaslarda bulunan eski dönem Bakanlardan ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Ankara’da Milli Eğitim ile Kültür ve Turizm Bakanlarını ziyaret etti.

“2022 YILI ZERZEVAN YILI İLAN EDİLSİN”

Eker, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Eker, Bakan Ersoy ile 2022 Yılının Zerzevan Yılı ilan edilmesi konusunu, Şehrimizin arkeolojik sit alanlarını, Bırkleyn Mağaralarını ve Diyrbakır’ımızın kültür ve turizm projelerini görüştük.

DİYARBAKIR’IN EĞİTİM SORUNLARINI MASAYA YATIRDI

Eker, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eker, Bakan Özer’e Diyarbakır’ın eğitim ve öğretim ile ilgili sorunlarını ileterek, önerilerde bulundu.




Bu haber 2448 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI