Bugun...



DENGİZ : ‘’ SAHAMIZDA 1 PUAN ALDIK’’

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Zirve Mücadelesi veren Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında kazandığı Ankarasporu yenerek . Taraftarlarını sevindirdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2023 17:29

DENGİZ : ‘’ SAHAMIZDA 1 PUAN ALDIK’’

Taşkın Civelek

Yeni Mersin İdmanyurduspor’un  Futbol Şube  Sorumlusu  Mustafa Dengiz  , Ankaraspor karşısında  kazanmak için mücadele eden  Futbolcularımıza Teşekkür  ediyorum.

‘’ SONUÇ OLARAK  1 PUANLA AYRILDIK ‘’

Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz , Sahamızda  karşılaştığımız  Ankaraspor karşısında  galibiyeti hak ettiklerini söyledi.’’ Tempolu  ve hızlı başlamak istedik. Uzun süre  böyle olmaya  çalıştık’’ diyen  Mustafa  Dengiz ’’ İkinci yarıya  daha  atak ve hızlı başlayan bir  Yeni Mersin İdmanyurduspor vardı  sahada. Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık. Ve   Sahadan beraberlikle Ayrıldık .’’dedi

Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz, Takımımız sert, dişli, ve  daha da ileriye dönük  gidecek.  İnşallah  içerde ve dışarıda alacağımız güzel sonuçlar ile Zirve  yarışında  ortak olmak istiyoruz. ifadelerini kullandı.

Mustafa Dengiz  , Hep beraber yine bir aile ortamı içinde  Yeni Mersin İdmanyurdunu  en iyi yere Taşımaktır. bu  sene elimizde geleni yapacağız.  Yeni Mersin İdmanyurduspor’un zaten başarısının en büyük anahtarı budur.  Önümüzdeki Hafta sonu  deplasmanda   oynayacağımız  Nazilli  Belediyespor maçından’da en iyi sonuç alarak yolumuza  devam  edeceğiz. Onun için hazırlıklarımıza ara vermeden Çalışacağız.” diye konuştu.




Bu haber 473 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI