Bugun...



Dinç: "Yaptığımız her işte Allah’a ibadet etmiş gibi kendimizi mutlu hissediyoruz"

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç , Mersinin Mut ilçesinde İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-08-2023 19:22

Dinç:

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç ziyaretleri kapsamında Mut İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Özer'e ziyaret gerçekleştirdi

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren, bir tebessümün dahi güzel ilişkilere vesile olabileceğini kaydeden Özer, Dinç'e ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Hizmet etmek için "iman varsa imkân vardır" diyen Dinç ise, şunları kaydetti:

"Yaptığımız her işte Allah’a ibadet etmiş gibi kendimizi mutlu hissediyoruz"

"Rabbim bizi istikametten ayırmasın ve hayırlı hizmetler nasip eylesin. Biz HÜDA PAR’ın dört milletvekili var. Türkiye geneli de geziyoruz sadece Mersin değil, Mersin bizim birinci önceliğimiz, çalışma alanımız. Hizmet etmeye  inanmışsan imkânlar olur, yeterki insanın gönlünde isteyerek, bu topluma hizmet etme isteği olsun. Biz Peygamber Aleyhisselam'ın: 'En hayırlı insan, insanlara faydalı olandır' cümlesine inanıyoruz. Hadis insan diyor, başka bir şey demiyor. Biz de insanlara faydalı olma noktasında, yaptığımız her işte Allah’a ibadet etmiş gibi kendimizi mutlu hissediyoruz. O niyet ve gaye ile çalışıyoruz. Rabbimiz bu niyetimizde de bizi de muvaffak kılar, bizi bu niyetinize sadık kılar." şeklinde konuştu.

"150 kilometrelik hatta tek hastaneyiz"

Başhekim olarak görev yaptığı hastanenin bulunduğu ilçenin 70 bin nüfuslu olduğu fakat mevcut hastanenin çevre ilçelerden gelen hastalarla birlikte mevcudu karşılayacak kapasiteye sahip olmadığını ifade eden Başhekim Özer, "150 kilometrelik hatta tek hastaneyiz. Devletimiz buraya yeni bir hastane kurdu, fakat o zamanlar nüfus olarak 75 Yataklı bir hastane planlanmış ancak Mut nüfusu şu an bunu kaldırmıyor. MR cihazı bulunmadığı için hastaların Silifke ve Karaman’a gidiyor. Başka yer yok, zaten en yakın oralar var. Randevu alabilirse o şekilde tedavi görüyor. MR cihazı alımı için, buralar küçük hastane olduğu için öncelikle hizmet alımı olarak biz başvuru yapacağız. Bunun sonucunda olursa olacak olmazsa kiralama, o da olmazsa Bakanlığımızın desteğiyle buraya MR tahsis edilir, o şekilde olabilir. Hasta gelecek omzunda problem var, muayenesini yaptı, her şeyi yaptı ama MR Cihazına takıldı kaldı. Ne oldu? Sonuca varamadık. Sonra hasta aynı sürece bir daha gidecek, o da Karaman’a ve Silifke'ye gidebilirse." diye konuştu.

MR Cihazı talep ve tahsis edilmesini takip edeceklerini belirten Dinç, en kısa zamanda bu ihtiyacın karşılanması temennisinde bulundu.

Dinç, İlçe Devlet Hastanesi ziyaretinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Halifeoğlu ile karşılık yapılan sohbette Dinç, Müslüman toplum üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, "Maalesef birileri: "Osmanlı'yı yıkmamız için Osmanlı’da Abdülhamid'i indireceğiz, Osmanlıyı yıkacağız ve 100 yıl içerisinde Osmanlı'yı bitireceğiz' diyor. Nasıl bitireceğiz? İlk olarak etnik gruplara ayıracağız daha sonra bu farklı grupların hepsini birbirine düşüreceğiz. Ondan sonra onları yumuşak lokma haline getirip, emperyalizmin emrine vereceğiz. Maalesef işte bunlar oyun, Yahudilerin oyunlarıdır. Bunu bu şekil değerlendirip ona göre gardımızı almamız gerekiyor. Tabi insanların hepsine bunu bu şekilde anlatamıyorsun. Rabbim zalimlere fırsat vermesin. Bu ümmete ve bizi parçalamaya çalışanlara fırsat vermesin." ifadelerini kullandı. 




Bu haber 504 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI