Bugun...



Elektrik kesintilerini protesto eden esnaf şehrin göbeğinde yol kapattı

Şanlıurfa'da çiftçilerden sonra çarşı esnafı da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını belirterek yol kapatma eylemi yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2021 00:40

Elektrik kesintilerini protesto eden esnaf şehrin göbeğinde yol kapattı

Türkiye'de yaz sıcaklarının en çok hissedildiği Şanlıurfa'da, sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur ediyor.

Şanlıurfa'da çiftçilerden sonra çarşı esnafı da elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını ileri sürerek, şehrin göbeğinde bulunan Atatürk Bulvarı'nda yol kapatma eylemi yaptı. Yapılan eylemden dolayı caddede uzun kuyruklar oluşurken, sürücüler de yaşanan eylemi protesto etmek amacıyla uzun uzun kornaya bastı. Sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eylemcilerle görüşerek yolu açmaları için onları ikna etmeye çalıştı. Esnaf, yaklaşık bir aydır elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını belirterek Vali ya da emniyet müdürü ile görüşmek istedi. Polisin ikna etmesiyle eylemi sonladıran esnaf, polis eşliğinde seçtikleri temsilcilerle birlikte sorunlarına çözüm bulmak amacıyla elektrik kurumu ile görüşmeye gitti. Aracın yolun ortasından kaldırılması ile birlikte caddede trafik yeniden sağlandı. Elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını belirten esnaf Necat Karagöz, " Elektrik sorunu ile ilgili sesimizi duyuracak kimseler yok. DEDAŞ'a gidiyoruz karşılayacak kimse yok, telefon açıyorsunuz telefona bakan yok. Elimiz, kolumuz ve ayağımız bağlı bekliyoruz. Vicdane ve insafa gelecekler de bize elektrik verecekler. Bir aydan fazladır hergün elektrik kesintisi yaşıyoruz.  




Bu haber 1375 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Teknoloji Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI