Bugun...



3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Faaliyet programına yer alan Diyarbakır Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Forum AVM ve Decatlhon sponsorluğunda gerçekleşen 2005-2006-2007 yaş kategorisinde 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2023 00:30

3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

 

Taşkın Civelek

 

Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Faaliyet programında yer alan Diyarbakır Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen ve 25 Takım’dan oluşan 100 sporcu katıldı. 2 gün süren karşılaşmaların ardından finale kalan Final Spor kulübü, ile Çetin Spor Kulübünü arasında oynan Final maçını Finalspor Kulübü rakibi Çetinspor Kulübünü  8 -7 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

ŞAMPİYON VE BAŞARILI TAKIMLARA ÖDÜLLERİ  VERİLDİ..

Diyarbakır Forum AVM ve Decatlhon sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada Şampiyon olan Final Spor Kulübüne ve sporcularına Kupa ve madalya verilirken  yanı sıra Eşofman Takımı’da  hediye edildi. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Çetin Spor Kulübüne ve sporcularına Basketbol Ayakkabısı, kupa ve madalya verilirdi, Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Takıma ise kupa ve madalya verildi.

ÇETİN MADDİ VE MANEVİ DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Diyarbakır Basketbol İl Temsilcisi Erol Çetin, Turnuva sonrası yaptığı açıklamasında “Önce pandemi sonrasında depremler ve seller derken çocuklarımız uzun süre sosyal etkinliklerden uzak kalmakla beraber motivasyonlarında düştü bu tarz etkinlikler normalleşme sürecinde bize ciddi anlamda fayda sağlayacaktır. Diye düşünerek bu etkinliği başlattık” Gidenleri geri getiremeyiz ama kalanlarla da hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek zorundayız. Bu yapılan etkinlikte her zaman yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Gençlik ve Spor  İl müdürümüz Nuammer Uslu’nu çok büyük katkısı bulunmaktadır. Her zaman  arkadaşlarımıza  daha çok bu  tür  organizasyon yapmaları  için teşvik etmektedir. Bu anlamda  yapılan organizasyonda maddi ve manevi  anlamda sporcu kardeşlerimize kapılarını açarak destek veren Forum AVM yönetimi ve Decathlon mağazasına teşekkür ederim.” Dedi.




Bu haber 1165 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI