Bugun...



EĞİTİM BİR SEN DİYARBAKIR ŞUBE BAŞKANI TEKDEMİR: BAYRAM MESAJI

Bayramın sevincini ve neşesini dua ve tekbirlerle, alemi islamın vahdeti için niyazlarla ve depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize dualarla yaşamalı, bayramı hüzün acı ve gözyaşıyla karşılayan kardeşlerimize içten ve samimi duygularımızla yaklaşmalı, yakınlaşmalı bayram sevincine onları da ortak etmeliyiz..

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 00:12

EĞİTİM BİR SEN DİYARBAKIR ŞUBE BAŞKANI TEKDEMİR: BAYRAM MESAJI

İman kardeşliğinin en doğal haliyle zuhur ettiği Bayram vakitlerini birbirimizi ziyaret ederek, fakir, yetim, hasta ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi gözeterek geçirmeye dikkat edelim..

Müslüman kalma şuurumuzu bileyen mübarek Ramazan ayından sonra aynı hassas tavrı, Bayram ve sonrasına da taşımalı, ömrün anı kuşatan geçiciliği içinde gelecekte kalıcı bir ahiret ömrünün nimet ve mükafatlarını zayi etmemeliyiz..

Başta ilk kıblemiz Mescidi aksa olmak üzere bütün kutsal mabetlerimizin ve müslüman kardeşlerimizin zulüm ve esaretten kurtulması için dua ediyor, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Bayramın alemi islama, yeryüzü müslümanlarına ve bütün insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, hayır ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz..

Bayram mübarek olsun.




Bu haber 1388 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI