Bugun...



Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi çalışmalarına başladı

Alanında uzman akademisyen kadrosuyla eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamaya hazırlanan Diş Hekimliği Fakültesi'nden alana yönelik ilk eğitim verildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2023 00:15


Diş Hekimliği Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Abdurrahman Yalçın tarafından verilen "Klinik Pratiğinde Kompozit Restorasyonlarda Adezyon" konulu seminere, Batman’da ve çevre illerde görev yapan diş hekimleri katıldı.

Diş dolguları ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği seminerde hem özel sektörde hizmet sunan hem de diş hastanesinde görev yapan hekimler yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitenin, Diş Hekimliği Fakültesinin alana dair önemli katkılar sunmaya başladığını dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, "Diş Hekimliği Fakültemizin faaliyetlerine başlamış olması bizler için sevindirici. Alanında uzman nitelikli ve dinamik kadromuz ile Üniversitemizin prestij fakültelerinden olan Diş Hekimliği Fakültesi yakın zamanda da öğrenci alımına başlayarak hem öğrenci yetiştirecek hem de bilgi birikimini şehrine ve bölgesine sunacaktır. Batman ve çevre illerden katılım sağlayacak olan hekimlerimize yönelik yaptığımız bu eğitim bir başlangıçtı ve eğitimlerimiz hızla devam edecek." ifadelerini kullandı.




Bu haber 520 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI