Bugun...



Abdurrahman yakut 'tan BAL müjdesi

Diyarbakırspor'u Süper Lig'e taşıyan son başkan Dr. Abdurrahman Yakut, bir müjdeyi paylaştı. Yakut, "Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez ile görüştüm. İnşallah Diyarbakırspor, önümüzdeki günlerde BAL Ligi'ne alınacak. Diyarbakırspor'a sahip çıkılması için önümüzdeki günlerde hem federasyon hem bürokrasi nezdinde görüşmelerimiz olacak." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2023 20:38

Abdurrahman yakut 'tan BAL müjdesi

6 Şubat Maraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır’da birçok kulüp kendi liginden çekilmişti. Ligden çekilmeyen Diyarbakırspor kendi grubunda tek takım olarak kaldı. Bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) doğrudan katılmak için gün sayarken, eski Diyarbakırspor Başkanı Dr. Abdurrahman Yakut müjdeli haberi verdi. 

Diyarbakırspor’un 55. kuruluş yıldönümü özel maçında konuşan Yakut, "Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez ile görüştüm. İnşallah Diyarbakırspor, önümüzdeki günlerde BAL Ligi'ne alınacak. Diyarbakırspor'a sahip çıkılması için önümüzdeki günlerde hem federasyon hem bürokrasi nezdinde görüşmelerimiz olacak " dedi.

24 Haziran 1968 tarihinde kurulan, Doğu ve Güneydoğu'dan Süper Lig'e yükselen ilk takım olan, '4 Büyükler' olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarını aynı sezonda yenen ilk Anadolu takımı olarak tarihe geçen ve aynı zamanda Türkiye'de ara vermeden üst üste iki lig çıkan ilk takım olan Diyarbakırspor şimdilerde amatör ligde var olma mücadelesi veriyor.

Taşkın  Civelek




Bu haber 1162 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI