Bugun...



Şizofren tedavisi gören genç sırra kadem bastı!

Diyarbakır’da şizofren tedavisi gören 26 yaşındaki gençten 4 günden bu yana haber alınamıyor. Gencin babası, oğlunun hayatından endişe duyduklarının altını çizerek, Oğlunun bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 19:46

Şizofren tedavisi gören genç sırra kadem bastı!

 

 Diyarbakır’da son günlerde artış gösteren kayıp vakalarına bir yenisi daha ekledi. 
Diyarbakır’da uzun süreden bu yana Şizofren tedavisi gören 26 yaşındaki Hasan Doğan’dan Salı gününden itibaren haber alınamıyor. 
Alınan bilgiye göre, Salı günü tedavi gördüğü Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Ruh ve sinir Hastalıkları Kliniğinden taburcu olan Doğan, sırra kadem bastı. Çocuklarının eve gelmemesi üzerine hastaneye giden Baba Musa Doğan, oğlunun taburcu olduğu bilgisini aldı. Oğlu Hasan için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp ihbarı alan Baba Musa, kentteki tüm hastaneleri didik etmesine rağmen oğluna ulaşamadı. 
4 günden bu yana oğlu Hasan’dan haber alamayan dertli baba Musa Doğan, oğlunun başına bir şey gelmesinden endişe duyduğunu söyledi. Musa Doğan, oğlunun nerede olduğunu bilenlerin ve oğlunu görenlerin 537 872 68 95 nolu telefona bildirmelerini rica etti.




Bu haber 731 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI