Bugun...



Elaldı: Pes etmeyeceğiz

Ligin 16'inci haftasında sahasında Kastamonuspor’a yenilerek namağlup ünvanını ve liderliği kaybeden Diyarbakır takımlarından Amedspor’da yaşanan şokun atlatılması için ilk adım Başkan Aziz Elaldı’dan geldi. Taraftarlardan özür dileyen Başkan Elaldı, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Elaldı, “Kazanacağız ama mutlaka kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 17:33

Elaldı: Pes etmeyeceğiz

Taşkın Civelek

2.Lig Kırmızı Grup’ta haftalar süren yenilmezlik ünvanını ve liderliği kaybeden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da üzüntü hakim. Kastamonuspor maçında tribünleri dolduran 30 bine yakın taraftar stattan üzgün şekilde ayrılmanın şokunu yaşadı.

Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak önce taraftarlardan özür diledi, ardında da pes etmiyoruz mesajını verdi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu, bu tür sonuçların olabileceğini ifade eden Elaldı, taraftarlardan ve camiadan destek istedi.

Bunun üstesinden geleceğiz”

Başkan Elaldı, ”Değerli Amedspor taraftarları yolumuz uzun bu yolda pes etmek, tükenmek yok, direniş var. Takımımıza güvenimiz tamdır. Yönetim olarak gereken dersleri çıkarıp bedeli ne olursa olsun gereken yapılacaktır. Yükseliş sezonunda taraftarlarımız takımımızı desteklemeye devam etsin, başarı için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Kazanacağız ama mutlaka kazanacağız.” dedi.




Bu haber 319 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI