Bugun...



Erganispor’da hedef galibiyet

Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Erganispor Hafta sonu Sahasında da oynayacağı Ligin 15 haftasında Yeşil Vartospor Hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2023 11:27

Erganispor’da hedef  galibiyet

Teknik  direktör Mehmet Kanat    yönetiminde Ergani   Stadyumunda  yaptığı  Antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan  Çalışma, 5'e 2 top kapma, pas ve pres  ile devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular daha  sonra   çift kale maç yaparak Antrenmanını sonlandırdı.

 

Erganispor Kulüp Başkanı Kenan Taş ,yaptığı  açıklamada hafta sonu  Sahamızda  oynayacağımız  YeşilVartospor maçı her iki  Takım açısında zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız  Sahamızda en iyi  sonuç almak için mücadelemizi  sürdüreceğiz,  bunun için Futbolcularımız Antrenmanda hırslı olmaları bizleri sevindiriyor.   Taş  , "Taraftarlarımızın desteğiyle Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Bu maçı kazanmaktan başka  bir  düşüncemiz yok. ‘’ diye  konuştu.




Editör: Yasin GÜLER

Bu haber 225 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI