Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ, KOPAN AĞAÇ DALLARINA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Bağlar Belediyesi, tehlike oluşturan ağaçlara karşı çalışma başlatırken,vatandaşların dikkatli olmasını ve belediyenin Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ihbarda bulunmalarını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 16:37

BAĞLAR BELEDİYESİ, KOPAN AĞAÇ DALLARINA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Bağcılar Mahallesi Amid Caddesi’nde okul ve iş yerlerinin bulunduğu noktada kopma riski bulunan ağaç,belediye ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmayla budanarak tehlikeden arındırıldı.

“İnsanların Üzerine Düşme İhtimalleri Var”

Bağlar’da kış mevsiminin gelmesiyle beraber bazı noktalarda bulunan ağaçlar, mevsim şartları ve hava koşullarından dolayı çeşitli riskler taşıyor. Özellikle yaya geçitlerini kullanan  vatandaşlar ve okul çıkışlarında çocuklar için risk oluşturan ağaçların tehlikeden  arındırılması için  Bağlar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince özel bir çalışma yürütülüyor. Vatandaşların ihbar ve şikayetlerini değerlendiren ekipler, anlık müdahalelerde bulunarak çürüyen ve kuruyan dalları buduyor, ağaçların daha gür çıkması için bakım ve yenileme çalışmaları yürütüyor.

Bağlar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu kapsamda Bağcılar Mahallesi Amid Caddesi’nde okul ve işyerlerinin bulunduğu noktada kopma riski bulunan ağaç için gerekli müdahalelerin yapıldığı kaydedildi.

“Tehlike Arz Eden Durumları Belediye Bildirin”

 Açıklamada,”Ekiplerimiz kaldıraç yardımıyla budama işlemi gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın yaya geçitleri için kullandığı güzergahta aynı zamanda çevrede bulunan okullarda öğrenim gören öğrenciler için de risk oluşturan bu durum ortadan kaldırıldı. Budama işlemleri sırasında son derece titiz davranan ekiplerimiz, ağaçların korunması ve yenilenerek daha gür çıkması için her türlü özeni göstermektedir. Çökme ve kopma riski bulunan ağaçlar ile ağaç dallarına karşı vatandaşlarımızdan durumu belediye ekiplerimize bildirmelerini istiyoruz.  İlçemizin oksijen deposu olan, ferah ve huzurlu geleceğimizin temel unsuru olan ağaçlarımızı hep birlikte koruyalım.” İfadelerine yer verildi.




Bu haber 508 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI