Bugun...



Bakan Bak: Yaraları hızlı bir şekilde saracağız

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, deprem nedeniyle meydana gelen yaralıları hızlı bir şekilde saracaklarını kaydetti.

facebook-paylas
Tarih: 20-07-2023 00:03

Bakan Bak: Yaraları hızlı bir şekilde saracağız

Adıyaman Valiliği hatıra defterini imzalayan Bakan Bak, K-2 Konteyner kentte yaşayan vatandaşları ziyaret ederek buradaki gençlerle voleybol oynayıp halat çekme yarışına katıldı.

Konteyner kente basına açıklamalarda bulunan Bak, her bakanlığın kendisini ilgilendiren konularda inceleme yapmak için deprem bölgelerini ziyaret ettiğini dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak

Bak yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki yurtlarımız hm pandemi döneminde hem de deprem döneminde çok önemli bir görev ifa etmiştir. Bu dönemde depremzedelerimizi misafir ettik. Eğitim öğretim dönemi başlıyor. Onunla ilgili eksikleri, sorunları yerinde tespit ettik. Bugün konteyner kentlere geldik. Çocuklarımızın burada oyun oynamaları ve spor yapmalı için de çaba harcıyoruz. Mekânımız biraz da ama genişledikçe yeni alanlar açıp onları zamanları geçirecekleri spor yapabilecekleri imkânları sağlamak amacındayız." dedi.

"Yaraları süratle saracağız, bütün milletimizin amacı budur"

Bak "Adıyaman'da yurt kapasitesi olarak sekiz bine yakın yatağımız var. Bunu artırmak için çaba harcıyoruz. Tüm Türkiye'de kabinemizin önceliği özellikle deprem bölgesindeki yaraları sarmaktır. Gelecek güzel güzel olacak. Yaraları süratle saracağız bütün milletimizin amacı budur. Adıyaman'ımızı sanayisiyle spor tesisleriyle, sanayisiyle, sağlık ve konutlarıyla ayağı kaldıracağız. Kendi tesislerimizin hasar durumlarıyla ilgili tespitleri yaptık süratle onarımlara devam ediyoruz. Adıyaman Spor'un yeriyle ilgili bazı talepleri de var onları değerlendireceğiz. Yeniden hayatın normale dönmesi için he beraber çalışacağız." ifadeleri kullandı.




Bu haber 456 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI