Bugun...



HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Yetiş: Adıyaman'ımız için doğru adım ve doğru karar

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, Adıyaman için doğru adım ve doğru kararla yola çıktıklarını kaydederek, 31 Mart seçimlerinde hemşerilerinin oylarına talip olduklarını dile getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2024 00:05

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Yetiş: Adıyaman'ımız için doğru adım ve doğru karar

Aday adaylık sürecinin devam ettiğini ifade eden Yetiş, Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz'un desteklenmesi için Kahtalı hemşerilerine çağrıda bulundu.

Seçimler hakkında açıklamada bulunan Yetiş, "Değerli Adıyamanlı hemşerilerim malumunuz olduğu üzere 31 Mart tarihinde mahalli idareler seçimi olacaktır. Genel merkezimizin almış olduğu karar gereği Adıyaman il ve ilçe teşkilatları olarak kendi adaylarımız ve logomuzla seçime giriyoruz. Adıyaman genelinde Belediye Başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği aday adaylık sürecimiz devam etmektedir. Bu bağlamda Kahta ilçemiz belediye başkan adayımız genel başkanımızın katılmış olduğu bir programla sayın Adem Yavuz olarak açıklanmıştır." dedi.

"Adayımız sizden biri"

Adem Yavuz'un başkan adaylığının tüm Kahta için hayırlı olması temennisinde bulunan Yetiş, "Sayın Adem Yavuz merhum Mehmet Yavuz başkanımızın kardeşi olup sizden yani Kahtalı biridir. Bundan dolayı bütün Kahtalı hemşerilerimden Kahta Belediye Başkan adayımız Sayın Adem Yavuz'a desteklerini bekliyoruz. Adıyaman'ımız için doğru adım ve doğru kararlarla yol alabilmek temennisiyle 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin Adıyaman'ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 636 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI