Bugun...



Bingöl Belediyesi'nden yapılandırma çağrısı

Bingöl Belediyesi, mükelleflerin borçlarına ilişkin yapılandırma işlemlerinin 3 Temmuz 2023 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak bu fırsatın değerlendirilmesi çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2023 00:05


Bingöl Belediyesi, 7440 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, idari para cezaları ve kanun kapsamındaki diğer borçların yeniden yapılandırılarak peşin veya taksitle ödeme imkânı sağlandığını bildirdi.

Mükelleflerin 3 Temmuz 2023 tarihine kadar müracaat edebileceği belirtilen açıklamada, "Peşin ya da taksitle ödeme imkânlarının sunulduğu yapılandırmada mükellefler 12 ay, 18 ay,

24 ay, 36 ay ve 48 ay taksitle ödeme imkânlarından faydalanabilecek. Vergi borcu olan vatandaşlar peşin yapılandırma seçeneğini tercih etmesi halinde Yİ-ÜFE (Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi) oranında yüzde 90 indirim sağlanacaktır. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belirlenen tarihe kadar müracaatlarını yapabileceklerdir." ifadeleri yer aldı.

 




Bu haber 434 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI