Bugun...



Diyarbakır'da Judo Sporcuları yeni kuşaklarına terfi etti

Diyarbakır Judo İl Temsilciliği'nin 2023 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Ekim Ayı Kuşak Sınavları, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu ve Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Toplamda 140 sporcu, 2 gün süren etkinliğe katılarak yeteneklerini sergiledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 10:08

Diyarbakır'da Judo Sporcuları yeni kuşaklarına terfi etti

Judo İl Temsilcisi Osman Gökcül, sınavlarla ilgili yaptığı açıklamada, judocuların yazılı ve teknik sınavlar sonucunda elde ettikleri 70 puanla bir üst kuşağa terfi ettiğini belirtti. Bu seferki kuşak sınavında 60 minik sporcunun ilk kez yer aldığını açıklayan Gökcül, alt yapılarının güçlü bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Gökcül, sporcuların teknik yeteneklerini sergilemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, başta sporcuları olmak üzere onları yetiştiren antrenörleri tebrik etti.

Gelecek yıl yapılacak olan faaliyetlerde başarılar dileyen Gökcül, desteklerinden dolayı Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü  Nuammer Uslu'ya teşekkürlerini iletti. Judo camiasının bir üst seviyeye taşınması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.




Bu haber 745 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI