Bugun...



Amedspor’un Kızılcahamam Kampı Devam Ediyor

Yeni sezon Hazırlıklarını sürdüren Amedspor, Kızılcahamam kampındaki çalışmalarını günde çift idman yaparak gerçekleştiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2023 16:09

Amedspor’un Kızılcahamam Kampı Devam Ediyor

TAŞKIN CİVELEK

Teknik  direktör Serdar Bozkurt,gözetiminde yapılan sabah  antremanına  ısınma çalışmalarıyla  başladı. Daha  sonra  iki  grup  halinde çalışan takım, koşu ve çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.

Trend Yol 1  Liğ’i  hedefleyen  Amedspor , nokta  atışı transferlerle  iddiasını ortaya  koydu. Yeşil- Kırmızılılar  şu ana  kadar 15 Futbolcuyu Transfer eden  Amedspor’da transfer çalışmaları devam ederken, takıma 2 veya 3 oyuncu transfer  ettikten sonra Transfer çalışmalarını tamamlayacak.

Amedspor Teknik Direktörü  Serdar Bozkurt, Kızılcahamam  kampında oyuncuların performansından çok memnun olduğunu belirterek, "Artık yeni sezona  kazanan takım kimliğini almalıyız" dedi.

BOZKURT: TAKIMA KATKI SUNAN  İSİMLERİ KULÜBE  KAZANDIRIYORUZ

Kamp dönemi ile ilgili bir değerlendirme yapan   Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt amaçlarının takıma katkı sunacak isimleri kulübe kazandırıyoruz. Bozkurt değerlendirmesinde "Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor. Moraller üst seviyede. herhangi bir sıkıntımız yok.

Ekip ve yönetim olarak bir yandan kamp diğer yandan transferler için çalışıyoruz. Amacımız laf olsun diye transfer yapmak değil katkı sunacak futbolcuyu Takıma kazandırmaktır. Transferde görüştüğümüz ciddi bazı  isimler var. Yönetim ile birlikte bir kaç güne kadar görüşmelerimizi tamamlayarak isimleri açıklamayı düşünüyoruz" dedi.




Bu haber 782 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI