escort bayan
Bugun...



Gazze'de bir gazeteci daha katledildi

Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda Filistinli bir gazeteci daha katledildi.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2024 21:45

Gazze'de bir gazeteci daha katledildi



    

 

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, işgal ordusunun Gazze kentinin Şeyh Rıdvan Mahallesinde bir eve düzenlediği saldırıda, Aksa'nın Sesi Radyosu'nda gazeteci olarak çalışan İyman Hatim eş-Şanti'nin şehit edildiğini açıkladı.

Açıklamada, siyonist rejimin Gazze Şeridi'nde Filistinlilere karşı soykırım başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana ketledilen basın mensuplarının sayısının 193'e yükseldiği belirtildi.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nde gazetecileri hedef alması kınandı.

Açıklamada ayrıca uluslararası topluma ve medyayla ilgili uluslararası kuruluşlara "Filistinli gazetecileri öldürmeyi bırakması için israil'e caydırıcı yaptırımlar uygulanması ve işlediği suçlar nedeniyle uluslararası mahkemelerde yargılanması için harekete geçilmesi" çağrısı yapıldı. 
 




Bu haber 347 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI