Bugun...



ÖLÜM ORUCUNDAKİ HÜKÜMLÜ, AK PARTİ İL BAŞKANI ŞERİF AYDIN TARAFINDAN İKNA EDİLDİ

İşlemediği bir suçtan dolayı ceza aldığını ve adil yargılanmadığını ileri sürerek, önce açlık grevi ardında ölüm orucuna başlayan Emrullah Kanioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın tarafından ikna edilerek eylemine son verdi.

facebook-paylas
Tarih: 08-06-2023 22:13

ÖLÜM ORUCUNDAKİ HÜKÜMLÜ, AK PARTİ İL BAŞKANI ŞERİF AYDIN TARAFINDAN İKNA EDİLDİ

Adli bir süreçten hüküm giyerek Diyarbakır 2 Nolu F Tipi Cezaevi'nde yatan Mardin nüfusuna kayıtlı Emrullah Kanioğlu,adil yargılanma talebiyle 300 gündür sürdürdüğü açlık grevini ölüm orucuna çevirdi. 6 gündür devam ettiği ölüm orucu nedeniyle

Fenalaşarak Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kanioğlu, sağlık ekiplerinin tedavi ve müdahale taleplerini red edince durumu ağırlaştı.

Bu gelişme üzerine devreye giren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Kanioğlu ile görüşerek yargılama dosyasını tekrardan inceletme sözü vererek kendisini ikna etti ve eylemin son bulmasını sağladı. Emrullah Kanioğlu ile ilgili tedavi sürecine başlayan Doktorlar, hayati tehlikesi bulunan Hükümlü ile ilgili tedavi sürecini rızası alınarak hemen başlattı.




Bu haber 1670 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI