Bugun...



Diyarbakırspor, Yenşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına Başladı.

Bölgesel Amatör ligin 9 Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor,Geçen hafta Ligi Bay geçiren Takım ligin 8 haftasında Aynı Şehrin Takımı olan Diyarbakır Yenişehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2023 17:30

Diyarbakırspor, Yenşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına  Başladı.

Taşkın Civelek

Diyarbakırspor Tesisleri'nde teknik direktör Ekrem Üşen  yönetiminde  takım halinde başlayan Antremanda   ısınma hareketi  yapan yeşil – kırmızılı ekip  5’e 2 pas çalışması, yaptıktan sonra . sahada çift kale maç yaparak  antrenmanını  sonlandırdı.

Sezona   4.Galibiyet,1 Beraberlik 1. Mağlubiyet  alan Diyarbakırspor  13 puan’la 3’üncü sırada yerini koruyor.

“BİZİM İÇİN 3 PUANDIR ”

 Diyarbakırspor  Kulüp  As Başkanı Erdi Akçadağ, Aynı ilimizin Takımı olan Diyarbakır Yenişehir  Belediyespor maçını kazanarak dönmek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Yenişehir  Belediyespor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar Mücadelemizi sürdüreceğiz.futbolda her zaman psikolojik olarak çok büyük destek kaynak oluyor. Bizim için 3 puandır. İnşallah  Yenişehir Belediyespor   maçında hem iyi oynayarak  hem de kazanmak istiyoruz .” Dedi.

 “ BİR  HAYALİMİZ VAR ODA ŞAMPİYONLUKTUR  ”

 Diyarbakırspor  Kulüp As Başkanı Erdi Akçadağ, Bir  hayalimiz var  o ‘da Şampiyonluktur.  Pazar günü   Yenişehir Belediyespor  maçını Taraftarlarımızı desteğini  bekliyoruz. dedi.




Bu haber 448 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI