Bugun...



Ebu Ubeyde'den dünya Müslümanlarına çağrı: Tüm camilerde kunut dualarında Allah'tan zafer dileyin

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Bu mübarek ayda dünyanın bütün mescitlerinde kıyam ve kunut dualarında Allah'tan, mümin kullarına zafer bahşetmesi, zalim suçluları mağlup etmesi ve yok etmesini temenni edin." çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 00:15

Ebu Ubeyde'den dünya Müslümanlarına çağrı: Tüm camilerde kunut dualarında Allah'tan zafer dileyin

 

 

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı harekatının 100. gününde, geçtiğimiz 23 Kasım'dan bu yana ilk kez görüntülü bir konuşma gerçekleştirerek önemli mesajlar verdi.

Ebu Ubeyde'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Halkımızı ezmeye çalışan katliamlara yanıt vermek için gücümüzü harekete geçirmekten başka seçeneğimiz yoktu.

İşgal, insanlığı yok eden katliamlar gerçekleştirdi ve eğer yeryüzünde adalet olsaydı, işgale silahsızlandırılması ve liderlerini yargılaması emrini verirdi.

Gazze Şeridi'nin kuzey, orta ve güneyine giren 1000'e yakın siyonist askeri aracı Allah'ın izniyle 100 gün içinde vurup etkisiz hale getirdik. Ayrıca Gazze Şeridi'nde yüzlerce başarılı askeri görev gerçekleştirdik.

Mücahitler, maddi ve askeri güç kıyasındaki büyük farka, katliam ve soykırıma rağmen büyük bir başarı gösteriyorlar. Mücahitlerimiz, Allah'ın yardım ve desteğiyle 100 gün boyunca saflarındaki birliği korudular ve topraklarını barbar, nefret dolu bir düşmana karşı savunma konusundaki inançlarını artırdılar, büyük fedakarlıklar yaptılar ve eşi benzeri olmayan destanlar yazdılar. Bu süre zarfında mücadele kabiliyetlerini güçlendirdiler ve düşmanın subay ve asker saflarında büyük kayıplar verdirdiler.

Düşmanı hedef aldığımız mühimmat ve silahların çoğu Kassam Tugayları'nın askeri imalatına aittir.

Düşman hedeflerine ulaşamadı ve elimizdeki esirlerden herhangi birini kurtaramadı.

Düşmanın füzeler ve tüneller konusunda duyurduğu şeyler hayal ürünüdür ve bir alay konusudur. Onların yalanlarını kanıtlayacağımız gün gelecek.

Geçtiğimiz haftalardan bu yana birçok esirin akıbeti bilinmiyor. Büyük olasılıkla çok sayıda esir öldü ve bunların sorumluluğu tamamen düşmana aittir.

Lübnan'da, Yemen'de, Irak'ta ve ümmetin tüm sahalarında ümmetimizin mücahitlerini selamlıyor, şehitlerin yasını tutuyor ve çaba ve fedakarlıklarını tebrik ediyoruz.

Siyonist düşmanın Gazze Şeridi'ndeki camilerin çoğunu yok ettiğini dünyadaki iki milyar Müslümana duyurmak bizim görevimizdir. Düşman, Gazze'deki camileri yıktı, ezan ve namazları durdurarak, açıkça bir din savaşı başlattı.

Yeryüzündeki tüm Müslümanlara çağrımızdır: Dökülen masum kanlara karşı gerekli tepkiyi veremeyenler en azından bu mübarek ayda dünyanın bütün mescidlerinde namazlarda kıyam ve kunut duaları okunsun. Mümin kullarına zafer bahşetmesi, zalim suçluları mağlup etmesi ve yok etmesi için âlemlerin Rabbine dualar edilsin. Allah, kendisine yardım edenlere yardım eder ve şüphesiz Allah azizdir ve en güçlüdür." 




Bu haber 852 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI