Bugun...



Cumhurbaşkanlığından Tanju Özcan'a 'heykel' cevabı

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini dikme izni isteyen Belediye Başkanı Tanju Özcan'a verdiği yanıtta, heykel yerine masrafın ihtiyaç sahiplerine yapılmasını bildirdi.

facebook-paylas
Tarih: 16-06-2023 19:38

Cumhurbaşkanlığından Tanju Özcan'a 'heykel' cevabı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimi kazanması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini diktireceğini açıklamış, bunun için Cumhurbaşkanlığına mektup yazarak izin istemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yazılan mektuba Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı cevap verdi.

"Heykelle değil; hizmetle anılma"

Cevapta şunlar kaydedildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız devlet adamlarının heykelleriyle değil, hizmetleriyle anılması gerektiği hususunu vurgu yaparak, heykelinin yapımına muvafakatlerinin bulunmadığını ve yapılması düşünülen heykel masrafı tutarında ihtiyaç sahibi Bolulu vatandaşlarımıza yardım yapılmasının daha yerinde olacağını tensip buyurmuşlardır."

Özcan: "Heykele harcanacak parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Seçimlerden önce verdiğimiz söz üzerine geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanına mektup göndererek, muvafakat istedik. Ancak kendileri heykele harcanacak paranın ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını ve Heykel yapılmamasını uygun gördüler. Biz zaten bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza adil şekilde yardımda bulunduğumuz gibi bu heykele harcanacak parayı da yine adil bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." dedi.




Bu haber 747 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI