Bugun...



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Filistin İçin Kermes Düzenliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Daire Başkanlığı Filistin'e yardım amacıyla kermes düzenliyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2024 00:30

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Filistin İçin Kermes Düzenliyor

 

 

Yasin GÜLER- Filistin'de yaşanan insanlık suçu ve açlık tehlikesi devam ederken, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, sürekli olarak yardım çalışmalarını sürdürüyor. Kadın ve Aile Daire Başkanı Ayşe Tunç Yıldırım, "Sayın Valimiz Ali İhsan Su beyefendi başta olmak üzere Filistin'de yaşanan zulmün başladığı günden bu güne Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak tek vücut yardımlarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Diyarbakır Kadın ve Aile Daire Başkanı Ayşe Tunç Yıldırım yaptığı açıklamada; 

Bu kermesimizin sebebi, Filistin'deki kardeşlerimize yardım eli uzatmak ve onların acılarına ortak olmaktır. Filistin'de yaşanan zulmü gördüğümüzde yüreklerimiz sızlıyor, vicdanlarımız kanıyor. Bizler, insanlık adına Filistin'deki kardeşlerimize sahip çıkmak ve onların yanında olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Sn Ali İhsan Su önderliğinde, Filistin'e yönelik yardım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kadın ve Aile Daire Başkanlığı olarak düzenlediğimiz kermes de bu yardım faaliyetlerimizin bir parçasıdır. Toplanacak olan gelirler, Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere harcanacaktır.

Filistin'deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için düzenlediğimiz kermesimiz, Filistin'e olan desteğimizin bir göstergesi olacak ve acılarını bir nebze olsun hafifletecektir.

Bu vesileyle, kermesimize katılarak ve destek vererek Filistin'e olan bağlılığımızı göstermenizi bekliyoruz. Unutmayalım ki birlikte hareket ettiğimizde, insanlık adına büyük işler başarabiliriz.

Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ediyor, Filistin'e yardım eli uzatan herkese şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Kermes, 23-24 Şubat tarihlerinde saat 10.00'da Dağkapı Meydanı'nda başlayacak ve tüm vatandaşlar davetlidir.




Bu haber 1171 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI