Bugun...



AMEDSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Amedspor yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Şehmuz Özer Tesisleri'nde 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayan Kırmızı-yeşilli ekip sıcak havaya rağmen temposunu düşürmedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2023 12:01

AMEDSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Teknik Direktör Serdar  Bozkurt  yönetiminde yapılan antrenman dayanıklılık koşusu, kor antrenmanı ve 11’e 11 dar alan oyunun ardından son buldu. Oyuncularla yakından ilgilenen tecrübeli teknik adamı bu yaklaşımı ise camiadan tam not aldı.

ELALDI’’ YAŞ ORTLAMASINI 26’NIN ALTINDA TUTMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ’’

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da kulüp başkanı Aziz Elaldı, takımın yaş ortalamasını 26'nın altında tutmak istediklerini belirtti

Elaldı,  yaptığı açıklamada,  Amedspor'u şampiyonluk hedefi ile oynatacak, deneyimiyle gençlere önem veren bir teknik direktör ile çalışıyoruz .

Amedspor'a yakışan ve camiayı mutlu edecek tecrübeli bir teknik direktörle sezona iyi başlamak istediklerine işaret eden Elaldı, "Amedspor'u bu sene Güneydoğu  insanı gibi her maçta inatçı ve vazgeçmeyen bir takım olacak şekilde yaratmak istiyoruz. Bu, artık Amedspor'un oyun anlayışı ve kültürü olacaktır. Yaş ortalamamızı 26 veya altında tutmak istiyoruz. Bu sezon TFF 2. Lig'de şampiyon olabilmemiz için yaş ortalamamızın daha yukarıda olması gerekmez. Geçen seneye göre yaş ortalamamızı çok daha aşağı çekmeye çalışıyoruz. Genç takım olmalıyız, gençlerle devam edelim ve şampiyon olalım isteriz. Bu sezon TFF 2 Lig'de oynayacak bir takımın iskeletini yeni hocamız ile kurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARIMIZA YENİ SEZONDA  DESTEK BEKLİYORUZ

Amedspor'da Teknik Direktör Serdar Bozkurt,  açıklamalarda bulundu. ,Diyarbakır  Atatürk Stadın’da TFF 2 Lig’in en zor deplasmanlarından biri haline getirmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, taraftarların desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

Bozkurt, oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden güç alan bir sistem takımı olacaklarını belirterek, "Sahada bir sistem takımı olacak. Tempolu oynayan, oyununu üstüne koyarak geliştiren, oyuncusunun da bireysel kapasitesini yükselten bir takım hedefliyoruz. Bunları yaparken günü değil geleceği, gelecek sezonları da kurtarmak istiyoruz" dedi. 

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, "Teknik direktörlerin performansı çok belirleyici olacak. Strateji belirleyen, çalışan, kadrosunu verimli kullanan, takımını geliştirenlerin başarılı olduğu bir sezon bekliyorum" diye konuştu.

Taşkın Civelek




Bu haber 708 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI