Bugun...



D.Ü GENÇ HEKİMLER MEZUN OLDU

Üniversitemiz genç hekimlerinin zorlu eğitim süreci, tıp fakültesi diploması ile taçlandı. Tıp Fakültesi 2022-2023 Mezuniyet Töreni Beden Eğitimi Yüksekokulu kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-06-2023 00:01

D.Ü GENÇ HEKİMLER MEZUN OLDU

Törene Genel Sekreter Doç. Dr. Ali Karakaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu,  dekan yardımcıları, akademisyenler, mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Tıp öğrencilerinin salgın ve deprem felaketine rağmen eğitimlerini devam ettirmek ve layık oldukları eğitim alanlarını oluşturmak için gayretle çabaladıklarını vurgulayan Dekan Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, mezunlara iyi dileklerini sundu. Güloğlu, mezunların ailelerine genç hekimlerin yetişmesinde 6 yıl boyunca verdikleri emekler için tüm öğretim üyeleri adına teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.

      

Dönem birincisi Dr. İrfan Biçel yaptığı konuşmada “Dicle Üniversitesinin en köklü fakültelerinden Tıp Fakültesi’nden mezun olmaktan gurur duyuyoruz. Eğitim hayatımız boyunca hekimlik sanatını bize en güzel şekilde öğreten, hekimliğin en başta bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayan, her fırsatta tecrübelerini aktaran değerli hocalarımıza saygılarımızı sunuyor ve çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mezun olan öğrencilere diplomalarının verildiği tören Hipokrat yemininin okunmasının ardından mezuniyet keplerinin atılması ile sona erdi.




Bu haber 952 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI