Bugun...



Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube, Üyeleriyle Keyifli Buluşmalara Devam Ediyor

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 nolu Şube, "İdari Personel Buluşması Kahvaltı Tadında Çay Saati" etkinliğiyle birlikte faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-06-2023 15:51:55 Tarih: 06-06-2023 12:41

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube, Üyeleriyle Keyifli Buluşmalara Devam Ediyor

Şube Başkanı Yüksel GÜMÜŞ liderliğindeki heyet, Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi idari ve akademik personelleriyle çay simit programında bir araya geldi.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, sendika yöneticileri üyelerine toplu sözleşme süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şube Başkanı Yüksel GÜMÜŞ, sendika üyeleriyle yakın ilişkiler kurarak onların görüşlerini ve taleplerini dinlemeyi önemsediklerini belirtti.

 

Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleşen buluşmada, Başkan GÜMÜŞ ve sendika yöneticileri üyelerin taleplerini ve önerilerini dikkatlice not aldı. Bu talep ve öneriler, sendikanın genel merkezine iletilerek toplu sözleşme sürecine hazırlık yapılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Etkinlik, samimi bir atmosferde gerçekleşti ve sendika üyeleri ile akademik personel arasında olumlu bir iletişim kurulmasını sağladı. Sendika yöneticileri, kendilerini ağırlayan temsilcilere ve etkinliğe katılan üyelere teşekkür etmeyi unutmadı.

 

Yüksel GÜMÜŞ, Etkinliklerin devam edeceği belirtilerek, sendika üyeleriyle bir araya gelmenin önemi vurgulandı. "Bu tür etkinlikler, sendika üyeleri arasındaki dayanışmayı güçlendirirken, yöneticilerle üyeler arasında doğrudan iletişim kurma fırsatı sunarak ortak hedeflere ulaşmayı kolaylaştırıyor." dedi.

 

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 nolu Şube'nin düzenlediği bu tür etkinlikler, üyeler arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirirken, sendikanın faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütme amacını taşıyor. Bu buluşmalar, üyelerin görüşlerini dile getirmesine olanak tanırken, sendika yöneticileri ile üyeler arasındaki iletişimi güçlendirerek ortak çözümler üretmeyi amaçlıyor.

Yasin GÜLER Taşkın ÇULCU 




Bu haber 1011 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI