Bugun...



Hermafrodit hastası bebek tedavi için destek bekliyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Günyolu Köyü Kurluk Mezrasında yaşayan, hermafrodit hastası Ayaz Eymen bebek tedavi olmak için destek bekliyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 00:05

Hermafrodit hastası bebek tedavi için destek bekliyor

Ayaz Eymen bebek, 2022 yılında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Hermafrodit hastası olarak dünyaya geldi.

Bu tarz hastalar tedavi olarak çeşitli cerrahi operasyonlar yardımıyla ve vücut yapılarının elverdiği şekilde tedavi olabilirler.

Cemil ve Sabiye İlhan çiftinden dünyaya gelen Ayaz Eymen bebek, bir an önce tedavi olarak hastalığından kurtulmak istiyor.

Maddi durumlarının yeterli olmadığından dolayı çocuklarını tedavi edemeyen çift yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan bir an önce bebeklerine yardımcı olup tedavi etmelerini bekliyor.

Kısa bir süre içerisinde tedavi olmadığı takdirde ilerleyen yaşlarda daha fazla zorluklar çekecek olan Bebek Eymen, bir an önce tedavi edilerek sağlığına kavuşmayı bekliyor.

"Yavrumun son şansıdır, yalvarıyoruz, yardım edin"

Çocuğun bir an önce tedavi olması gerektiğini ve son şansı olduğunu belirten Anne Cemile ilhan yetkililere yalvararak, "Oğlumun acilen tedavi olması gerekiyor. Aile sosyal yardımından başka herhangi bir gelirimiz yok. Köyde ikamet ediyoruz. Eşimin düzenli bir işi yok, on günde bir çalışıyor. Allah rızası için, bebeğimizin tedavisi için, bir Anne, Baba olarak bütün devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Yavrumun son şansıdır, yalvarıyoruz, yardımlarınızı bekliyoruz." dedi.

 




Bu haber 635 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI