Bugun...



Diyanet Bursları 2023 Yılı 2. Kabul Dönemi başvuruları başladı

Binlerce öğrenciye yurt, burs ve kurs anlamında eğitim desteği veren TDV’nin 2023 Yılı 2. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvurular başladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-08-2023 00:15

Diyanet Bursları 2023 Yılı 2. Kabul Dönemi başvuruları başladı

Yurt içi ve yurt dışında binlerce öğrenciye yurt, burs ve kurs anlamında eğitim desteği veren Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV), 2023 Yılı 2. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvurular başladı. Başvurular 19 Eylül’e kadar devam edecek.

Bu kapsamda; İlahiyat Akademi, Özel Destek Akademi, Lisansüstü İlahiyat Akademi, Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Destek Burs programlarına bursiyer alımı yapılacak.

Tıp, mimarlık, mühendislik, hukuk ve öğretmenlik bölümlerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik uygulanan Özel Destek Akademi Programı ise Ankara, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri illerindeki TDV yurtlarında gerçekleştiriliyor.

Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Destek programı ise "Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Programı" kapsamında Türkiye’de öğrenim görüp mezun olan öğrencilerin lisans eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yalnızca yurt veya burs desteği şeklinde uygulanıyor.

Öğrenciler başvurularını 19 Eylül 2023 tarihine kadar https://diyanetburslari.tdv.org adresinden gerçekleştirebilecek. Öğrenciler başvuru süreci ile ilgili tüm detayları yine aynı adreste bulabilecek.




Bu haber 584 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI