Bugun...



Amedspor'un Antalya kampı yüksek tempo!

Amedspor,İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak değerlendiriyor.Yeşil kırmızılı ekibin Antalya kampı yoğun geçerken ekibin Antalya kampı yüksek tempoda devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-01-2024 17:30

Amedspor'un Antalya kampı yüksek tempo!

 

Taşkın Civelek

 Amedspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Mesut Bakkal, oyuncularıyla bol bol vakit geçiriyor ve onlara  yoğun Antreman programı uygularken . Saha içi organizasyonlarının yanı sıra fizik kondisyon olarak da futbolcularına istenilen seviyeye getirmeye gayret ediyor. Antalya Kampını Cumartesi günü Tamamlayıp . lige  Denizlispor karşılaşmasıyla Denizliye  gidecek.

Teknik Direktör Mesut Bakkal  Fuat Çapa, takımın  Antalya kampını ve hafta sonu deplasmanda  oynayacağımız   Denizlispor maçını değerlendirdi.

İlk olarak Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör  Mesut Bakkal , “02 Ocak tarihinde Antalya’da toplandık. Şuan itibariyle gayet kampımız olumlu şekilde geçiyor.Sabah ve  Akşam olmak üzere günde çift idman yaparak ikinci yarıya  hazırlanıyoruz. Bizim tek sevincimiz  Antalya kampında sakatlıklar yaşanmamış olup tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz., dedi.

Tecrübeli  hoca  Mesut Bakkal , Pazar günü deplasmanda oynayacağımız  Denizlispor karşılaşmasını da değerlendiren ,Mesut Bakkal  “ Eski çalıştırdığım Takımım Denizlispor’a  karşı oynayacağız. Oyuncuların Kamp’ta  göstermiş oldukları performansa göre kadroyu ve ilk 11’i belirleyeceğiz.  İkinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren  Mesut Bakkal , “Bu süreç içerisinde yönetimimiz yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar var.  Bucaspor’dan orta saha oyuncusu Taşkın Çalışı kadromuza kattık ve bu oyuncuda kadromuza katıldı. Bu Transfer  neticesinde neler olacak hep birlikte göreceğiz. Çünkü bu kolay bir süreç değil. Sabırlı olmamız gerekiyor. yeni gelen arkadaşlarımızı da araya katıp güzel bir ikinci devre ve güzel bir şekilde sonuçlar almak  istiyoruz. Ama burada sezon sonu şöyle olacak, böyle olacak gibi söylemlerin doğru olacağını düşünmüyorum. Olaylara maç maç bakacağız. Önce  Denizlispor’u geçeceğiz. Sonra sahamızda  Sarıyerspor karşılaşmasını iyi bir şekilde tamamlayıp, maç maç odaklanacağız. Beklentileri zaten biliyoruz. Bizde bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.




Bu haber 732 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI