Bugun...



Araba almaya geldikleri şehirde paralarını kaptırdı

İstanbul’dan Malatya’ya araç almak için gelen biri yabancı uyruklu iki şahsın yanlarında getirdikleri 150 bin dolar, otel odasında çalındı.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2024 00:31

Araba almaya geldikleri şehirde paralarını kaptırdı


    

 

Olay, Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, araç almak için İstanbul’dan Malatya’ya gelen Hakan Güler ile Kamerun uyruklu arkadaşı Se Lambi Oke Alain, Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan bir otele yerleşti.

İki arkadaş, araç almak için beraberlerinde getirdikleri 150 bin doları odanın kasasına koyarak yemeğe çıktı. Daha sonra kaldıkları otelin odasına dönen iki arkadaş, kasanın yerinde olmadığını fark etmeleri üzerine polise haber verdi.

Polisin 95 saatlik kamera görüntüsünü incelemesi sonucu aralarında otel çalışanın da olduğu olayı gerçekleştiren A.İ, M.M.A, M.M. ve O.İ. isimli 4 şahıs yakalandı.

Şahısların çalmış oldukları çelik kasa, Anemon Caddesi Yolbakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı hizmet binası karşısındaki çöp konteynerinde bulundu.

Şüphelilerin üzerlerinden 114 bin dolar çıkarken, kalan 36 bin doların bulunması için başlatılan çalışma ve tahkikat sürüyor.




Bu haber 653 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI