Bugun...



Diyarbakır’da İlk Kez Düzenlenen Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk kez Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2023 00:05

Diyarbakır’da İlk Kez Düzenlenen Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

10 gün teorik, 15 gün pratik eğitim olmak üzere toplam 25 günlük devam eden eğitim programı 16 Haziran tarihinde yapılan törenle sona erdi. Çocuk hastaların tedavi gördüğü acil ünitelerinde görev yapan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmanın amaçlandığı programa il içi ve il dışından toplam 12 kursiyer katıldı.

              

Çocuk Acil Hemşireliğine Giriş, Pediatrik Triyaj ve Değerlendirme, Temel ve İleri Yaşam Desteği, Genel Tıbbi Acil Konular, Sistemlerle İlgili Sık Karşılaşılan Aciller ve Hemşirelik Bakımı, Acil Ünitelerde Çocuk İstismarı ve İhmaline Yaklaşım, Yenidoğan Acilleri, Çocuk Acil Serviste İlaç Uygulamaları, Girişimsel İşlemler, Özel Sağlık Bakımı Gerektiren Hastalar, KBRN Tehlikelerine Karşı Hazırlık ve Afet Yönetimi konularında eğitim verilen sertifika programı sonunda düzenlenen törenle sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.




Bu haber 792 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI