Bugun...



HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu: Millet yalan, iftira ve tezviratla seçim kazanmaya çalışanlara büyük bir ders vermiştir

Siyasi duruşuyla bu seçim sürecinin en dikkat çeken partisinin HÜDA PAR olduğuna dikkat çeken Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada; Türkiye siyasetini dizayn etmeye çalışan küresel güçlere halkın geçit vermediğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2023 00:28

HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu: Millet yalan, iftira ve tezviratla seçim kazanmaya çalışanlara büyük bir ders vermiştir

HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçları hakkında açıklamada bulundu.

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimden zaferle çıktığına vurgu yapılan açıklamada, milletin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir kez daha vize verdiğine dikkat çekildi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun yüksek bir katılımla tamamlandığını belirten Emiroğlu, ülke genelinde çok ciddi bir olumsuzluk yaşanmadan milletin iradesini sandığa güçlü bir şekilde yansıttığını ifade etti.

"Halkımız iradelerini teslim almak isteyenlere geçit vermemiştir"

"Seçim süreci boyunca bazı kesimler tarafından pervasızca kullanılan nefret diline rağmen milletimiz sağduyusunu muhafaza etmiştir." diyen Sözcü Emiroğlu, "Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu seçimden de zaferle çıkmıştır. Bu sonuçla milletimiz, 2018'de uygulanmaya başlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir kez daha vize vermiştir. Ülkemizin son 20 yılda yakaladığı yükselişi hazmetmeyen bazı küresel güçlerin seçim süreci boyunca Türkiye siyasetini dizayn etme çabalarına rağmen halkımız iradelerini teslim almak isteyenlere geçit vermemiştir." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR istikrardan yana tavır alarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vermiştir"

HÜDA PAR'ın ilkeli siyasetiyle milletin teveccühüne mazhar olduğuna dikkat çeken Emiroğlu, "HÜDA PAR'ımız siyasi duruşu ve ortaya koyduğu pratikle bu seçim sürecinin en dikkat çeken partisi olarak tarihi bir sorumluluk üstlendi. Partimiz ahlaki erdemlere dayanan ilkeli siyasetiyle milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. HÜDA PAR, 'Seni Bir Daha Başkan Yapacağız' diyerek ve memleketimizin huzur ve selameti için istikrardan yana tavır alarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vermiştir." dedi.

"Kazanan 85 milyon vatandaşımızın tamamı olmuştur"

Milletin iradesine ve istikbaline göz diken bölgesel ve küresel şer güçlerin kaybettiğine işaret eden Emiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"28 Mayıs seçimleri Türkiye'de siyasi hayatı yeniden dizayn etmek isteyen küresel emperyal güçlerle, yerli ve milli siyaset yürütenler arasında cereyan etmiştir. Milletimiz yalan, iftira ve tezviratla seçim kazanmaya çalışanlara büyük bir ders vermiş, kazanan 85 milyon vatandaşımızın tamamı olmuştur.

Bu seçimin kaybedeni Türkiye değil, milletimizin iradesine ve istikbaline göz diken bölgesel ve küresel şer güçler olmuştur.

Bu zafer, milletimizin zaferidir.

Seçim sonuçlarının tam bağımsız bir Türkiye için, ideolojiden ve vesayetten arındırılmış, temel hak ve hürriyetleri güvence altına alan, milletimizin inanç değerleri ile barışık yerli, sivil ve adil bir anayasa için, inancın önündeki engellerin tamamen kaldırılması, aile kurumunun muhafaza edilmesi ve nesillerimizin her türlü sapkın anlayışlara karşı korunup kollanması için son derece önemli bir başlangıç olacağı kanaatindeyiz."

Son olarak Emiroğlu, 14 Mayıs'ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri ile 2'nci turu bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının memlekete ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

 




Bu haber 646 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI