Bugun...



Artvin Giresun Hakkâri Trabzon’da eğitime 1 gün ara verildi

Artvin'de de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Giresun'un bazı ilçelerinde, kar ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Trabzon'da, karlı ve buzlu hava nedeniyle pazartesi günü taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-01-2024 00:42:20 Tarih: 15-01-2024 00:25

Artvin Giresun Hakkâri Trabzon’da eğitime 1 gün ara verildi

 

 

Artvin'de de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi.

Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle, buzlanma riski bulunduğu belirtildi.

Buzlanma riski nedeniyle Artvin'de tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 15 Ocak Pazartesi günü, sadece taşımalı eğitim yapan öğrenciler için eğitime ara verildiği bildirildi.

Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, kar ve buzlanma riski nedeniyle Çanakçı ilçesindeki tüm okullarda, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinde ise köy okullarında eğitime yarın ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada, Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil, Doğankent ve Güce ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin de bir gün izinli sayılacakları bildirildi.

Hakkari'de kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara

Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Konuya dair Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle 15 Ocak Pazartesi günü il genelinde yüksek öğretim kurumları hariç, kreş, anaokulu, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitimi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde eğitime ara verildiği bildirildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Trabzon'da taşımalı eğitime kar engeli

Trabzon'da, karlı ve buzlu hava nedeniyle pazartesi günü taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Konuya dair Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada "İlimizde gerçekleşen olumsuz hava şartları sonrası tüm mahalle yollarımız açık durumdadır. Ancak meteorolojik raporlar doğrultusunda bu gece buzlanma riski bulunduğundan ilimizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim yapan öğrencilerimiz için eğitime bir gün ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.




Bu haber 474 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI