Bugun...



Batman'da dezavantajlı gruplara yönelik eğitim semineri verildi

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında 90 katılımcıya eğitim verildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2023 00:20


İŞKUR İş Kulübü liderleri Semire Tadik ve Sinan Macit tarafından verilen eğitimlerde katılımcılara; Kendini Tanıma, İş Arama Kanalları, Mülakat Teknikleri, Cv Hazırlama ve benzeri konularda eğitimler verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Müdürü Hasan Küsin; "İl Müdürlüğü olarak birçok kamu kurumu ile işbirliği halinde İş Kulübü eğitimleri vermekteyiz. Amacımız katılımcılara hem iş arama ve işe yerleşme süreçlerinde hem de çalışma hayatlarındaki süreçte bilgi ve donanım seviyelerini en üst seviyeye çıkarmaktır. Uzman personellerimiz tarafından verilen eğitimlerin istihdama önemli ölçüde katkı sağlanmaktadır. İl Müdürlüğü olarak 2023 yılı hedefimiz 400 kişinin bu eğitimlerden faydalanmasını sağlamaktı. Fakat eğitimlerimizin yoğun ilgi görmesi nedeniyle yılın ilk 9 ayında 1000 kişiye yakın katılımcıya eğitim verdik. Eğitimden faydalanan tüm katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 




Bu haber 467 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI