Bugun...



DEM Parti Bağlar Belediye Eşbaşkan Adayından Sosyal Gündeme Dair Açıklama

DEM Parti'nin Bağlar Belediye Eşbaşkan adayları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Bağlar ilçesindeki öğretmenler caddesinde pazar esnafıyla buluşarak hem halkın nabzını tuttu hem de önemli açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-02-2024 08:58:09 Tarih: 29-02-2024 00:05

DEM Parti Bağlar Belediye Eşbaşkan Adayından Sosyal Gündeme Dair Açıklama

Bağlar ilçesinde seçim atmosferi giderek yoğunlaşırken, DEM Parti'nin yerel yönetim için aday gösterdiği Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, halkla doğrudan temas kurarak sorunları dinlemeye ve çözüm önerilerini paylaşmaya devam ediyor. Özellikle, Bağlar ilçesindeki pazar esnafıyla gerçekleştirilen buluşma, seçim öncesi önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Gazetemizin muhabiri Yasin GÜLER'in sorularını yanıtlayan Leyla Ayaz'a yöneltilen en dikkat çekici sorulardan biri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Serra Bucak'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı "Aile devletten sonra gelen en gerici kurumdur" sözlerine ilişkindi. Ayaz, bu konuda "Özgürlükler kapsamında katılıyorum" yanıtını vererek dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, deprem yardımları ve konutlarıyla ilgili sorulara da detaylı yanıtlar veren Ayaz, "Her şeyin farkındayız, bütün çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Yönetime geldiğimizde öncelikli olarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak olacak" ifadelerini kullandı.

Siraç Çelik ise, Bağlar ilçesinin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini dile getirerek halkın desteğini talep etti. Eşbaşkan adayları, seçim sürecinde sık sık halkla buluşarak onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti.

DEM Parti'nin yerel yönetim vizyonunu ve adaylarının açıklamalarını takip etmek, seçim sürecinde halkın karar sürecine etki etmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, Bağlar Belediye Eşbaşkan adayları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik'in açıklamaları, seçmenin dikkatini çekmeye devam ediyor.




Bu haber 2718 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI