Bugun...



Ispar’ta mesaisi başladı

TFF 2.lig Lig ekiplerinden Amedsportif, takımın aldığı Galibiyetten dolayı Futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2021 00:03

Ispar’ta mesaisi başladı

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı  Isparta 32 spor maçının hazırlıklarına  Bugün   Şehmuz Özer Tesisleri'nde teknik direktör Aykan Atik  gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, dar alanda pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil kırmızılı takım son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı. Tarsus İdman yurduspor  maçında görev alan futbolcular, yenileme çalışmaları yaptı.

Taraftarlara  Teşekkür  Ediyoruz

Kulüp  Başkanı  Selahattin Yıldırım yaptığı açıklamada,  Tarsus İdmanyurduspor maçında Futbolcularımızda istek ve  arzu vardı.   Taraftarlarımıza  Teşekkür  ediyorum . Stada gelip takımını desteklediler. Artık bu maç   geride kaldı. Hafta sonu  deplasmanda oynayacağımız  Isparta 32 spor takımıyla karşılaşacağız. Amacımız oradan alacağımız puan  bizim için çok önemli bunun için Elimizden geleni yapacağız. ‘’dedi.

 Yıldırım,’’  Isparta 32 spor,takımıyla saha içerisinde iyi mücadele edeceklerini anlatırken, "Güçlü ve  zor  bir takımla mücadele edeceğiz.  hem fiziksel mücadele, hem aktif anlamda oyun disiplini ile  oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Puan veya Puanlar Almak İstiyoruz

Başkan Selahattin Yıldırım, Amedspor kulübü olarak. hiçbir rakipten çekinmiyoruz ve her  karşılaşmaya galibiyet için çıkacağız. Takımımıza ve hocamıza bu karşılaşmada da güveniyoruz. İnşaallah deplasmanda oynayacağımız   Isparta 32 spor karşılaşması dostça bir atmosferde oynanacaktır bizde  en iyi şekilde mücadele, edip puan  veya puanlar almak için maça çıkacağız’’ ifadelerini kullandı.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 327 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI