Bugun...



Mardin Valisi Akkoyun: Mardin’i daha iyi noktalara taşıyabilmek için çalışacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Mardin Valiliğine atanan Tuncay Akkoyun, bugün göreve başladı.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2023 19:49

Mardin Valisi Akkoyun: Mardin’i daha iyi noktalara taşıyabilmek için çalışacağız

Mardin Valiliği girişinde resmî tören ve çiçeklerle karşılanan Vali Tuncay Akkoyun, daha sonra vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı.

Karşılama töreninin ardından gazetecilere basın açıklaması yapan Vali Akkoyun, kadim şehir Mardin’e vali olarak görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Akkoyun, “Mardin birlikte yaşamayı bilenlerin şehridir. Mardin sevgi ve saygı ile mayalanan, dayanışma ruhuyla her geçen gün daha da güçlenen bir birlikteliğin ve muhabbetin şehridir. Birlikteliğimizin ve muhabbetimizin daim olmasını diliyorum. Elbette ki bu ihya ve inşa sürecini devletimizin tüm kurumlarıyla, Üniversitemizle, sanayicilerimizle, esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle, tüm Mardinli hemşerilerimizle birlikte sürdüreceğiz. Mardin’in mazisini, bugününü, istikbalini, her ferdini ve değerini kutlu bir emanet bilecek, şehrimizi teknolojiden sanayiye, eğitimden kültüre, sağlıktan tarıma, turizme kadar her alanda daha yüksek, daha iyi noktalara taşıyabilmek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Mardin eski valisi Mahmut Demirtaş hakkında da konuşan Akkoyun, “Bursa Valimiz Mahmut Demirtaş’a ilimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bize bu kadim toprakları emanet bırakan ecdadımızın her bir ferdini rahmet ve minnet ile yâd ediyorum.” dedi.




Bu haber 459 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI