Bugun...



Kahramanmaraş hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Kırmızı Grup’ta Zirve Mücadelesi veren Diyarbekirspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor hazırlıklarına Teknik Direktör Aytekin Yıldırım Yönetiminde Seyrantepe Spor Tesislerinde başladı.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2021 00:26

Kahramanmaraş hazırlıkları  sürüyor

Yeşil- Kırmızılı ekip taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, 5’e 2 ile başlayan antrenman yarı ve tam saha olmak üzere taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

‘’KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ ‘’

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin yaptığı açıklamada, "Geçen hafta sahamızda oynadığımız  Serik Belediyespor maçında  alınan galibiyet bizlere biraz umut oldu. Artık bu maçı unutmak istiyoruz.  deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçıyla ikide iki yapmak istiyoruz.  Teknik heyetimize ve bu konuda futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

‘’KÖTÜ GİDİŞATI DÜZELTMEK O’DA  BİZİM ELİMİZDE ’’

Kahramanmaraşspor maçıyla çıkışa  geçmek istediklerini  söyleyen Başkan İlgin, "Kötü gidişatı artık geride bırakmak istiyoruz. Yeni bir sayfa oluşturmak istiyoruz. O da bizim elimizde. Tek hedefimiz Kahramanmaraş’da  istediğimiz puan veya puanlarla dönmektir. Kahramanmaraşspor maçıyla inşallah çıkışa geçeriz’’ değerlendirmesinde bulundu.

"ÇOK KRİTİK MAÇLARIMIZ VAR"

Ligde oynayacakları çok kritik maçlar olduğunu belirten Diyarbekirspor Teknik  Direktörü  Aytekin  Yıldırım ise, "Şimdi önümüzde çok kritik maçlarımız var. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız  Kahramanmaraşspor ile oynayacağız.    Şu an takımımız iyi durumda. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı istediğimiz şekilde bitiririz" diye konuştu. Hafta sonu   deplasmanda karşılaşacakları  Kahramanmaraşspor  maçını da değerlendiren  Yıldırım ,"Önümüzde bir Kahramanmaraşspor   maçı var.  Bu maçı kazanmak için sahada  iyi bitirmek için maçın başından sonuna kadar ne gerekiyorsa hepsini yapacağız. Bizim pozisyona girmeyeceğimiz hiçbir takım yok.  Bizim için bu durum farketmez. Biz pozisyona gireriz. Bizim için önemli olan bizim o pozisyonları değerlendirmemiz. Defansif açıdan beklenmedik şekilde yaptığımız hatalarda bize sıkıntı  yaratır. Onu da yapmamak için çok çalışıyoruz, çok uğraşıyoruz. O hataları bu maçta inşallah yapmayacağız. Her maçta pozisyonlara girecek kaliteye sahip bir takımız. İnşallah bu maçta da aynısı olacak " dedi.

Taşkın  CİVELEK




Bu haber 346 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI