Bugun...



Çocuklardan Gazzeli yaşıtlarına mektup

Peygamber Sevdalıları Başakşehir Derneği tarafından kurulan "Gazze'ye Destek Çadırı"na gelen çocuklar, Gazzeli yaşıtlarına mektup gönderdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2024 17:03

Çocuklardan Gazzeli yaşıtlarına mektup

Umut Kervanı ve Özgür Kudüs Platformu ve HÜDA PAR İlçe Başkanlığının desteğiyle Başakşehir Meydanı'nda kurulan çadırda, israil balonu patlatma, Netanyahu pataklama gibi çeşitli etkinlikler yer aldı.

Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklardan kimisi ellerine aldıkları kürdanlarla israil balonu patlatırken kimisi de yaptığı bağış karşılığında kurulan boks makinasına yapıştırılan Netanyahu fotoğrafına yumruk attı.

"Filistin'deki kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu gösterdik"

 

Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Peygamber Sevdalıları Başakşehir Temsilcisi Mehmet Şahin, "Peygamber Sevdalıları Başakşehir temsilcisi olarak bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu etkinlikteki gayemizde insanların Filistin'e olan duyarlılığını artırmaktı. Gerçekten insanlar çok duyarlı ama bunu çocuklar seviyesine indirgeyip evimizdeki çocukların bile bu duyarlılığı hissetmesini istedik. Kardeşlerimiz çok farlı alanlarda etkinlik gösteriyorlar ve etkinlik düzenliyorlar ama biraz daha farlı bir şey olsun istedik. Bunun için arkamızda Netanyahu pataklama, israil balonlarını patlatma gibi farklı bir şey yapmak istedik. Bununla aslında Müslüman kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu, Filistin'deki kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu gösterdik. Her alanda her yerde hatta uyurken bile onlara dua ettiğimizi bilmelerini, bu dünyada yalnız olmadıklarını göstermek istedik." dedi.

Filistin meselesini her zaman çocuklara anlatarak taraflarını belirlediklerini belirten Şahin, "Tarafımızın devamlı Filistin'deki kadın, çocuk demeden ezilen tüm Müslüman çocuklardan yana olduğumuzu söylemek istedik. Rabbim onların yardımcısı olsun ve çekmiş oldukları bu zulmü, eziyeti nihayete erdirip onların kurtuluşuna vesile olması için sürekli dua ediyoruz. Rabbim onların çektiği sıkıntıları büyük bir zaferle taçlandırsın. Bununla Müslümanların birlik ve beraberliğini sağlasın. Rabbim tüm Müslümanların yardımcısı olsun." diye konuştu.

 




Bu haber 457 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI