Bugun...



Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut'tan Seçim Sonrası Teşekkür ve Vizyon Açıklaması

Turgut, Seçim Sürecinin Ardından Partisinin Gelecek Vizyonunu ve Teşekkürlerini İfade Etti

facebook-paylas
Tarih: 02-04-2024 00:32

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut'tan Seçim Sonrası Teşekkür ve Vizyon Açıklaması

 

 

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, Türkiye'de yapılan son seçimlerin ardından partisinin gelecek vizyonunu ve teşekkürlerini içeren bir açıklama yaptı.

Turgut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çay koy keçeli, yeniden başlıyoruz. Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederiz. Bu süreçte emek veren, destek sağlayan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İlçe başkanlarımıza, koordinatör kardeşlerimize, il teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ve partimiz adına gayret gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bize kapılarını açan vatandaşlarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza ve bu seçimde bize destek veren tüm seçmenlerimize minnettarız."

Ayrıca Turgut, HÜDA PAR olarak gelecek dönemde de aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. "Partimiz olarak üzerimize düşeni yapmaya, gençlerimizi yetiştirmeye ve milletimiz için hayırlı işlerde öncü olmaya devam edeceğiz. Amacımız, Allah'ın rızasını kazanarak doğru yolda ilerlemektir. Bu davanın sonunda her zaman Rabbimize hamd edeceğiz." dedi.

Turgut'un açıklamalarıyla birlikte Hüda Par, önümüzdeki süreçte de aktif bir siyasi oyuncu olarak yoluna devam edeceğini vurgulamış oldu.




Bu haber 608 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI