Bugun...



Amedspor Salonda Çalıştı

Amedspor,sahasında KaramanFKspor ile yapacağı mücadeleye odaklandı. 02 Mart Pazar günü Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek olan karşılaşma öncesi takım, yoğun antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürürken Yeşil Kırmızılı ekip daha sonra salonda Güç Kuvvet Çalışması yaptı..

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2024 17:38

Amedspor  Salonda  Çalıştı

 

Taşkın Civelek

ELHANAY : TARAFTARLARI MAÇA DAVET  ETTİ

Amedspor Kulüpün As   Başkanı  Ahmet Elhanay , 2 Mart  Pazar günü sahasında oynayacağı   Karaman FKspor maçı için  Amedspor Taraftarlarını maça  davet  etti.

As Başkan Ahmet Elhanay "Amedspor  takımımızı  KaramanFKspor karşısında yalnız bırakmayalım. Takımımıza ve şehrimize güveniyoruz ve  zirve yarışını bırakmak istemiyoruz " ifadelerini kullandı.

BİZLERİ 90 DAKİKANIN BEKLEDİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM

Amedspor Kulübün As  Başkanı Ahmet Elhanay,  Sahamızda oynayacağımız   Karaman FKspor maçında  en iyi sonuç  almaktır.  Kolay bir 90 dakikanın beklediğini söyleyebilirim. Ancak  biz iyi, istekli ve  arzulu bir takımız. İfadelerini kullandı.

CAMİAMIZ BİZLERE, BİZDE SİZLERE  GÜVENİYORUZ.

Elhanay, ‘’Karaman FKspor   maçında   alınacak üç puan  altın değerinde olacaktır. Bizim sahamızda  nasıl bir  taraftar gücümüz  varsa. Her iki taraf da kazanmak  için oynayacak. Sizden ,hakemin  bitiş düdüğüne kadar sahada savaşmanızı istiyoruz. Rakibimizin eksik ve zayıf yönlerini unutmamalıyız. Camiamız bize, bizde  sizlere  güveniyoruz. ’’ Dedi.

 




Bu haber 722 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI