Bugun...



Amedspor’da 1 Hafta’da Üç Ayrılık;

Antalya’da ikinci yarı Hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da gece yarısı şoku yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2024 14:54

Amedspor’da  1 Hafta’da  Üç  Ayrılık;

 

Taşkın Civelek

  Takımın Antalya Kampına giden  Amedspor yönetimi Teknik  direktör  Mesut Bakkaldan takım hakkında bilgi aldılar ve  kadroda görmek istemediği  ve formsuz olan iki Futbolcuyla yollarını ayrılmasını istedi.

Geçen  sezon Amedspor kulüb Başkanlığa seçilen yönetim tarafından  eski  oyuncularla tekrar  anlaşarak lige  başladılar.  Ligin ilk yarısında  kaptan Gökhan Alsanı  kadro dışı bırakılmasından sonra Amedspor takımında Futbolcu kıyımı yaşandı. Bunların içinde   Mehmet Özdiraz’da kadro dışı bırakıldı . olurken , Takımın tek patronu olan Teknik direktör Mesut Bakkalın yönetime  sunduğu raporda   defans oyuncusu Eyüpcan Delibalta ile Eyüp oskanla’da yollar ayrılırken  Amedspor’da 1 Hafta’da .Üç  Ayrılık yaşandı. Bakalım daha kimle ayrılacak .

Amedspor’dan  ayrılan Eyüp Oskan Nazilli Belediyespor’a sezon sonuna kadar kiralandı. Eyüpcan Deli Balta ise şimdiden kulüp aramasına başladı.

Teknik  direktör Mesut Bakkal takımdan ayrılan  Futbolcuların yerine biran önce transfer yapılması için yönetime baskı yapıldığı ifade edildi. Daha önce ilk transferi yapan  yeşil- kırmızılı takım Buca1928spor da oynayan defans oyuncusu Taşkın Çalışla anlaşmıştı.




Bu haber 692 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI