Bugun...



GÜDKAF'24 DİYARBAKIR VALİLİĞİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde tarihinde düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı GÜDKAF'24 İş Birliği Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 17:12

GÜDKAF'24 DİYARBAKIR VALİLİĞİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

GÜDKAF'24 Diyarbakır Valiliği İş Birliği Toplantısı, bölgenin kalkınmasına yönelik önemli adımların atılması ve iş birliğinin güçlendirilmesi için değerli bir platform oluşturdu. Bu toplantıya Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Organize Sani Başkanlığı (OSB), Karacadağ Kalkınma Ajansı, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Güneydoğu Tekstil ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD), Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), İlçe Belediye ve Kaymakamlıkları, Dicle Üniversitesi Rektörlüğü katılım gösterdi.

Bölgedeki kalkınma ve sürdürülebilirlik odaklı projelerin ele alındığı toplantı, ilgili paydaşları bir araya getirerek önemli kararların alındığı bir platform oldu.

Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Işık Yeşim Erdamar ve Diyarbakır Valiliği yetkilileri, bölgedeki kalkınma projelerinin ilerlemesi ve sürdürülebilirliği için stratejiler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasında Vali Su, bölgenin potansiyelini ve kalkınma hedeflerini vurgulayarak, birlikte, sürdürülebilir kalkınma ve bölgesel iyileşme adına önemli adımlar atılabileceği konusuna vurgu yaptı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ile düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları, Yetenek Her Yerde sloganıyla yola çıkarak üniversite öğrencilerine istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlamayı ve değerli yetenekler olduklarını hissettirmeyi amaçlıyor.

Bu kapsamda Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı (GÜDKAF'24), 5-6 Ocak tarihlerinde Dicle Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.Adıyaman, Batman, Bingöl, Fırat, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji, Gaziantep, Harran, Hasan Kalyoncu, İnönü, Kilis 7 Aralık, Malatya Turgut Özal, Mardin Artuklu, Munzur, Sanko ve Şırnak Üniversiteleri'nin paydaşlığında düzenlenecek olan GÜDKAF'24, bölgenin genç yeteneklerini ve üniversite öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturacak.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan GÜDKAF'24 için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Etkinlik, üniversite öğrencilerine istihdam olanakları sunmanın yanı sıra, kamu kurumlarına nitelikli mezunların kazandırılması noktasında da büyük önem taşıyor.




Bu haber 775 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI