Bugun...



Milletvekili Tutdere Depremzede Annenin Feryadını Meclis Gündemine Taşıdı

CHP’li Tutdere İktidara Seslendi: Kiracılara Ne Zaman Konteyner Vereceksiniz?

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2023 00:07

Milletvekili Tutdere Depremzede Annenin Feryadını Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, TBMM Genel Kurulu’nda yerinden söz alarak depremzedelerin sorunlarını gündeme getirdi. Tutdere kiracı depremzede bir annenin sözlerini olduğu gibi TBMM Genel Kurulu’nda okudu, iktidara çözüm için çağrıda bulundu.

“Deprem illerinde acı ve gözyaşı dinmiyor”

Deprem bölgelerindeki eksikliklere dikkat çekerek “İktidarın iş bilmezliği, ilgili bakanlıkların koordinasyon eksiklikleri nedeniyle Adıyaman başta olmak üzere deprem illerinde acı ve gözyaşı dinmiyor, mağduriyet aynen devam ediyor.” diyen Tutdere, “Ben buradan kiracı bir annenin mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum. ‘Eşim vefat etti, 2 çocuğumla birlikte sokakta kaldım, şu anda çadırda kalıyoruz ancak buradan da bizi çıkaracaklar. Ben kadın başıma ne yapacağım? Peki, biz kiracılar ne olacağız ne yapacağız’ diyor.” ifadelerini kullandı.

“Kiracılar adına hükumete seslendi”

Depremzede kiracıların mağduriyetlerin giderilmesi için hükümete seslenen Milletvekili Tutdere, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden tüm kiracılar adına hükümete soruyorum: Kiracıların durumu ne olacak, kiracılara konteynerleri ne zaman vereceksiniz, kiracıların artan kira fiyatları nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için gerekli yasal çalışmaları ne zaman yapacaksınız?” diye sordu.




Bu haber 470 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI