Bugun...



DİYARBAKIRSPOR’UN AFYON KAMPI SONA ERDİ

Bölgesel Amatör Ligi Takımlarından Diyarbakırspor yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da yaptığı 25 günlük kamp çalışmasını tamamlayarak Diyarbakır’a döndü.

facebook-paylas
Tarih: 25-10-2021 00:17

DİYARBAKIRSPOR’UN AFYON KAMPI SONA ERDİ

Futbolculara verilen 2 günlük izinden sonra hazırlıklarını Salı günü kendi tesislerinde tüm oyuncuların katılmasıyla ilk çalışmalarına başlayacakları kaydedildi.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın yaptığı açıklamada, "Afyon'da yaptığımız 25 günlük kamp çalışmalarımız çok iyi geçti.  Yaptığımız hazırlık maçlarından 3 beraberlik ve 1 galibiyet  aldık. İlk haftanın da bay olmasıyla önümüzde 1 hafta gibi bir süre var. Bu süreyi çok iyi değerlendirip  deplasmanda oynayacağımız  Muş Belediyespor maçına kadar hazır olacağız. Sezon sonunda istediğimiz şampiyonluk için ilk startımızı vereceğiz” dedi.

Geçen sene fırsat ligiydi

Ligde şampiyonluğa oynayan takım kurduklarını,  söyleyen Aydın, “Geçen sene fırsat ligiydi. Bu sene çok daha zevkli bir lig olacak.  Ama önemli olan kurduğunuz kadro değil sahada yaptığınız işler olacak. Birlik beraberliği sağlayan takımlar, sonuna kadar birbirine güvenenler, şehir birlikteliğini yakalayanlar. Biz bu anlamda belki en şanslı takımlardanız. Yüzde 50 de olsa kapasitenin açılması taraftar gücünü en fazla hisseden takımlardan biri olarak bizi fazlasıyla memnun ediyor. Taraftarımızın yanımızda olması bizim de oyunumuzu çok fazla etkileyecek” diye konuştu.

Hedefimiz  3 Lig'e çıkmak

Hedeflerinin BAL Ligi'nde şampiyon olarak 3'ncü Lig'e çıkmak olduğunu kaydeden Aydın, şunları dedi: “Geçen sene son anda kaybettik ama bu sene aynı inanç aynı hırsla devam ediyoruz. Takımımızı tekrar oluşturduk. Geçen seneden kalan ve yeni gelen oyuncularla bu birlik beraberliği biraz daha pekiştireceğiz. Hem bizim sahada, hem de taraftarımızın yanımızda olması ile inşallah sezon sonunda o şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız. Bunun için  teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyoruz."




Bu haber 469 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI